Digitaal fit in 2019 met oa cursus Digitale Schrijfmachine(tekstverwerken).

Ontdek de voordelenvan computer en internet en hoe handig en leuk het kan zijn. Leer er mee om te gaan en verbeter uw vaardigheden met onze cursussen en workshops en los uw problemen op met onze inloopspreekuren.


Cursus Digitale Schrijfmachine in 2019

Workshops

In het najaar 2018 zijn wij gestart met het geven van workshops van een dagdeel over een specifiek onderwerp. De workshops mochten zich verheugen in grote belangstelling. Er zijn workshops gegeven over bestandsbeheer en over internetbankieren. Wij zijn voornemens in 2019 ook weer een aantal workshops te geven, bijvoorbeeld over accountbeheer(gebruikersnamen en wachtwoorden) en WhatsApp.

Heeft u bepaalde wensen laat het ons weten!

Cursusprogramma februari - mei 2019

SeniorWeb Den Haag geeft tot mei 2019 weer tal van cursussen voor starters en (iets) gevorderden. Voor computer, laptop, tablet en smartphone, en Veilig op internet, Communicatie (e-mail, sms, Whatsapp e.d., en beeldbellen (Skype en Facetime), Digitale schrijfmachine/Tekstverwerken (documenten maken), Foto's bewerken en beheren (beginners en gevorderden), Fotoboeken maken en Facebook.

Voor het programma klik hier

Inloopspreekuren

Ook in 2019 is er op de eerste (Trefpunt) en derde (CouvĂ©ehuis) maandag van de maand(behalve juni, juli, augustus en feestdagen) van 16:00 - 17:30 uur weer een gratis inloopspreekuur voor het oplossen van problemen. U krijgt daarover maandelijks een mail, mits u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.