Kunt u nog niet voluit gebruik maken van de voordelen van internet omdat u niet goed weet hoe dat moet? Of durft u niet omdat u denkt dat het niet veilig is? SeniorWeb Den Haag heeft daar een goede cursus voor. Wat is internet en hoe werkt het. Wegwijs raken en zoeken op internet. Programma’s en apps downloaden. En hoe blijft het veilig? Na de cursus kunt u alle mogelijke informatie vinden, bv praktische informatie, zoals van uw gemeente, de belastingen en uw zorgverzekering, maar ook voor reizen en uw hobby’s. Al met al, de digitale wereld gaat voor u open. Dit alles in een rustig tempo met veel persoonlijke aandacht in een kleine groep.

cursus ipad en iphone
Heeft u een iPad en/of iPhone van Apple en wilt u daar nou eens echt mee aan de slag of kunt u er nog niet goed (genoeg) mee uit de voeten? In maart 2020 geven wij hiervoor weer een cursus. Speciaal voor senioren (50+). De cursus is geschikt voor beginners en voor mensen die er al (een beetje) mee kunnen omgaan, maar meer willen weten en kunnen.

 Oefenochtend

Oefenen

De oefenochtend is bedoeld om met begeleiding het geleerde in cursus of workshop in de praktijk te brengen of om uw vaardigheid te verbeteren door te oefenen in waar u moeite mee heeft.

Cursusprogramma februari - juni 2020

SeniorWeb Den Haag geeft in de eerste helft van 2020 weer tal van cursussen voor starters en (iets) gevorderden. Voor computer, laptop, tablet en smartphone, en Veilig op internet, Communicatie (e-mail, sms, Whatsapp e.d., en beeldbellen (Skype en Facetime), Digitale schrijfmachine/Tekstverwerken (documenten maken), Foto's bewerken en beheren (beginners en gevorderden), Fotoboeken maken en Facebook.

Klik hier voor het programma

Blijf Digitaal fit

Ontdek de voordelen van computer en internet en hoe handig en leuk het kan zijn. Leer er mee om te gaan en verbeter uw vaardigheden met onze cursussen en  workshops en los uw problemen op met onze inloopspreekuren.

Inloopspreekuren

In 2020 is er op de eerste maandag van de maand(behalve juli, augustus en feestdagen) in "Het Trefpunt" van 16:00 - 17:30 uur inloopspreekuur voor het oplossen van problemen. Dit is gratis voor onze cursisten van de laatste 2 jaar. Anderen betalen € 2,50. U krijgt daarover maandelijks een mail, mits u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.