Oefenochtend

Oefenochtend

De oefenochtend is bedoeld om met begeleiding het geleerde in cursus of workshop in de praktijk te brengen of om uw vaardigheid te verbeteren door te oefenen in waar u moeite mee heeft.

De oefenochtend is iedere derde dinsdagochtend van de maand. Gratis voor mensen die de afgelopen twee jaar een cursus of workshop hebben gevolgd bij SeniorWeb Den Haag. Anderen betalen € 5,00

Adres
Het adres is Wijk- en Dienstencentrum Het Trefpunt, Tesselsestraat 71, 2583 JH Den Haag (Duindorp). Goed bereikbaar met tram 12 (halte Tholensestraat) en bus 22 (halte Nieboerweg). Gratis parkeren in de omgeving tot 13:00 uur, er zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen bij Het Trefpunt.

Apparatuur
Neem zo mogelijk uw eigen apparatuur mee, dan kunt u goed geholpen worden cq oefenen op uw eigen apparaat. Op de oefenochtenden staan ook computers ter beschikking voor het geval u geen laptop heeft om mee te nemen. Smartphone of tablet moet u altijd zelf meenemen.

Aanmelden en betalen
Aanmelden MOET i.v.m. de corona maatregelen. Zonder aanmelden kunt u niet meedoen. Telefoon 06 31 07 90 88 
Kosten ter plaatse contant te voldoen. Graag gepast, maar u kunt ook pinnen.

Nog geen cursus of workshop gevolgd?
Ook als u nog geen cursus of workshop bij SeniorWeb Den Haag heeft gevolgd bent u welkom. Maar voor instructies over werking en gebruik van apparatuur en toepassingen is er een uitgebreid aanbod cursussen en workshops, waarover u zich tijdens de inloopspreekuren en oefenochtenden kunt laten informeren en waarvoor u zich meteen kunt inschrijven.

klik hier voor inzage datums oefenochtend en inloopspreekuur ...