blije ouderen txt

Een nieuw begin

In maart moesten wij plotseling al onze activiteiten staken i.v.m. corona. Ook net gestarte cursussen werden gestaakt. Onze locatie werd ook direct gesloten. Nu zijn we een half jaar verder.

Onze locatie in Wijk- en dienstencentrum Het Trefpunt aan de Tesselsestraat is weer geopend en daar zijn nu alle noodzakelijke maatregelen getroffen.

Voorzichtig start SeniorWeb Den Haag weer met de ondersteuning van senioren, wat in deze tijd waarschijnlijk extra nodig is, nu gebleken is hoe belangrijk en handig het is om met de computer (of laptop, tablet, smartphone) om te kunnen gaan. Bijvoorbeeld om met je familie, vrienden en instanties te kunnen communiceren zonder er naartoe te kunnen, dingen via internet te bestellen, bankzaken te regelen, enz..

Inhaalcursussen

Als eerste zijn wij begonnen de in maart gestarte cursussen te vervolgen. Natuurlijk met de nodige voorzorgsmaatregelen, want veiligheid voor u en onze vrijwilligers staat centraal. Zo is het maximale aantal cursisten beperkt tot zes, we zitten op 1,5 meter afstand van elkaar en de docent doet zo veel als kan vanaf diezelfde afstand of met mondkapje.

Inloopspreekuren en oefenochtenden

In oktober gaan wij weer starten met de inloopspreekuren en oefenochtenden. Echter alleen op afspraak via telefoonnummer 06 31 07 90 88.

Het eerste inloopspreekuur is maandag 5 oktober van 16:00 – 17:30 uur. De eerste oefenochtend is dinsdag 20 oktober van 10:00 – 12:00 uur. Gratis voor iedereen die de afgelopen twee jaar een cursus heeft gevolgd bij SeniorWeb Den Haag. Anderen betalen €5. Alleen pinnen.

Cursusprogramma

Vanaf oktober komt er weer een cursusprogramma. In de volgende nieuwsbrief meer informatie.

Wij hopen dat u allemaal gezond bent gebleven en hopen u spoedig weer te treffen en te kunnen helpen.

Het team vrijwilligers van SeniorWeb Den Haag: Rob Bronsgeest, Jan van Hal, Jan Groen, Lex Sip, Hans van der Star, Joan van der Star, Jan Vinke, Kees Verdoorn