Kunt u nog niet voluit gebruik maken van de voordelen van internet omdat u niet goed weet hoe dat moet? Of durft u niet omdat u denkt dat het niet veilig is? SeniorWeb Den Haag heeft daar een goede cursus voor. Wat is internet en hoe werkt het. Wegwijs raken en zoeken op internet. Programma’s en apps downloaden. En hoe blijft het veilig? Na de cursus kunt u alle mogelijke informatie vinden, bv praktische informatie, zoals van uw gemeente, de belastingen en uw zorgverzekering, maar ook voor reizen en uw hobby’s. Al met al, de digitale wereld gaat voor u open. Dit alles in een rustig tempo met veel persoonlijke aandacht in een kleine groep.

Cursus internetten en veiligheid op internet

Data en tijd
De cursus wordt gehouden op vier donderdagmiddagen van 13:30 – 15:30 uur, op 5, 12, 19 en 26 maart 2020.

Locatie


De cursus wordt gehouden in onze leslocatie in Wijk- en dienstencentrum Het Trefpunt, Tesselsestraat 71, 2583 JH Den Haag (Duindorp), T 070 338 54 99. Goed bereikbaar met tram 12 (halte Tholensestraat) en bus 22 (halte Nieboerweg). Gratis parkeren in de omgeving. Er zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen.

Kosten
De cursus kost €55. Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting. Leden van de vereniging SeniorWeb krijgen €5 korting. Geen korting op korting.

Info en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kunt u mailen naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bellen met 06 31 07 90 88.