Cursussen Algemeen

Andere cursus?
Heeft u behoefte aan een andere cursus dan wij aanbieden: Laat het ons weten!

Kosten en data
Raadpleeg het cursusprogramma voor de kosten en de data van de cursussen.

Korting
Leden Vereniging SeniorWeb €5 korting per cursus. Houders Ooievaarspas 50% korting per cursus. Behalve voor cursussen die uit 2 lessen bestaan. Er is slechts één kortingsregeling van toepassing.

Kleine groepen
De cursussen worden gegeven in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Minimaal 6 en maximaal 10 cursisten.

Docenten
De cursussen worden gegeven door enthousiaste en deskundige docenten, ook senioren.

Cursuslocatie
Trefpunt kleinDe cursussen worden gegeven in ons up-to-date uitgeruste cursuslocatie, waar iedereen achter een eigen computer les krijgt. Voor tablet- en smartphonecursussen dient u over een eigen tablet en/of smartphone te beschikken. Het adres is Wijk en dienstencentrum Het Trefpunt, Tesselsestraat 71 (Duindorp), 2583 JH Den Haag. Goed bereikbaar met tram 12 en bus 22, gratis parkeren in de omgeving. Er zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen. De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Doorgaan, wijzigingen, nog niet gepland, andere datum?
De cursussen gaan door of worden gepland bij minimaal 6 deelnemers. Indien een cursus vol zit (maximaal 10 deelnemers) wordt u op de wachtlijst geplaatst. Het programma kan onderhevig zijn aan wijzigingen, raadpleeg voor actuele informatie de website of neem contact met ons op, zie hieronder. Zit de cursus die u wilt volgen er niet bij, is deze nog niet gepland of wilt u op een andere datum/dag, neem dan ook contact op met ons op.