Over ons

SeniorWeb Den Haag helpt ouderen (50+) bij alles op het gebied van de computer, laptop, tablet, smartphone, internet en digitalisering. Onze doelstelling hierbij is het bevorderen van kennis, zelfontplooiing en zelfstandigheid. U kunt bij ons terecht voor cursussen,workshops, spreekuren, oefenuren, lezingen en open dagen. Computerhulp voor en door senioren.

Seniorweb Regio DenHaag is een stichting met docenten, een bestuur en ondersteuning. Alle mensen bij onze organisatie zijn vrijwilligers. Over het algemeen ook senioren.
Seniorweb Den Haag is aangesloten bij de landelijke Vereniging Seniorweb.


Ons team
armanda lookam

Armanda Lookam

Voorzitter

robrongeest

Joan van der Start

Cursuscoördinator

keesverdoorn

Kees Verdoorn

Webmaster

  robbronsgeest

Rob Brongeest

Locatie ambassadeur
Docent

hansvanderstar

Hans van der Star

Penningmeester

 

lexsip

 


Public relations
Vacant

jangroen

Jan Groen

Secretaris

 

 

peterblansjaar

Peter Blansjaar

Docent

   

 

Heeft u vragen mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Over de landelijke vereniging SeniorWeb

SeniorWeb wil iedereen de mogelijkheden van de computer en internet zelf laten ervaren. Ons uitgangspunt is dat dit voor én door senioren gebeurt. Daarom werkt SeniorWeb samen met 425 Leslocaties in het hele land. De SeniorWeb Leslocaties zijn aangesloten bij SeniorWeb, maar opereren zelfstandig.

Organisatie en missie
SeniorWeb, opgericht in 1996, is een landelijke vereniging zonder winstoogmerk met 3.000 vrijwilligers en meer dan 150.000 leden. SeniorWeb heeft als missie ‘participatie én zelfontplooiing van alle senioren in de digitale samenleving’. De kracht van SeniorWeb zit in inspiratie, educatie en ondersteuning. SeniorWeb is er voor iedereen: van de prille beginner tot de gevorderde computergebruiker. Sinds de oprichting heeft SeniorWeb honderdduizenden senioren wegwijs gemaakt in de wereld van computers, internet en e-mail.

Lid worden
Word nu gratis lid tot eind 2021 en betaal in 2022 slechts € 35,-. Bovendien ontvangt u het computerboek Veilig en vertrouwd online cadeau. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en geldt tot wederopzegging.


Lid worden kan ook via een SeniorWeb Leercentrum. Vraag in uw Leercentrum naar de speciale folder voor cursisten om lid te worden met 50% korting voor het eerste jaar.

Het SeniorWeb lidmaatschap biedt:

  • Ongelimiteerde online helpdesk
  • Telefonische computerhulp én zelfs bij u thuis
  • 4 x per jaar computertijdschrift Enter
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
  • Online cursussen over populaire onderwerpen
  • Deskundige controle van verdachte mails
  • Voordelige computerboeken en accessoires

Wilt u meer weten over SeniorWeb, of een gratis exemplaar van tijdschrift Enter aanvragen? Bezoek onze website www.seniorweb.nl of kijk bij de vragen over SeniorWeb.