Op woensdagmiddag 18 december 2019 geeft SeniorWeb Den Haag een workshop over bestandsbeheer op computer, laptop, tablet en smartphone

Een veel voorkomend probleem waar mensen mee komen op de inloopspreekuren van SeniorWeb Den Haag is dat foto’s zoek zijn op computer, laptop, tablet of smartphone. U kent dit vast ook wel. En geldt niet alleen voor foto’s, maar ook voor andere bestanden zoals documenten.

"Digitale Overheid en U"

Op 20 februari 2019 heeft de heer Rob Bronsgeest lezing gehouden over "Digitale Overheid en U". Deze lezing is in een handout samengevat.

Klik hier om deze handout in te zien.

"Internet Bankieren"

Op 21 december 2018 heeft de heer Rob Bronsgeest een lezing gehouden over Internet Bankieren, Deze lezing is in een filmplje samengevat.

Je kan dat allemaal nazien op de volgende websites:

https://nl-nl.facebook.com/trefpunt.seniorweb

https://plus.google.com/109787311961782373554

https://www.youtube.com/watch?v=IstOpgzmxNY

"Bestandsbeheer"

Op 28 september 2018 heeft de heer Rob Bronsgeest lezing gehouden over Bestandsbeheer. Deze lezing is in een handout samengevat.

Klik hier om deze handout in te zien.

"Privacy en Internet"

Op 5 september 2018 heeft de heer Rob Bronsgeest een lezing gehouden over Internet en Privacy. Deze lezing is in een handout samengevat.

Klik hier om deze handout in te zien.

"Hobby en Computer"

Op 23 januari 2018 heeft de heer Rob Bronsgeest een lezing gehouden over Hobby en Computer. Deze lezing is in een handout samengevat.

Klik hier om deze handout in te zien.