Open middag SeniorWeb Den Haag

 

woensdagmiddag 23 januari 2019 van 13:00 - 17:00 uur

Het Trefpunt
Tesselsestraat 71
2583 JH Den Haag (Duindorp)
T 070 338 54 99Op woensdagmiddag 23 januari 2019 houdt SeniorWeb Den Haag van 13:00 – 17:00 uur weer een open middag met om 14:00 uur een lezing over Winkelen op internet. Wat is dat eigenlijk, waarom zou je dat doen, hoe doe je dat dan en waar moet je op letten.

Tevens presenteert SeniorWeb Den Haag het cursusprogramma tot aan de zomer. U kunt zich meteen inschrijven voor cursussen. Verder kunt u zich laten informeren en al uw vragen stellen over mogelijkheden en gebruik van computer, laptop, tablet, smartphone en internet. De open middag is gratis toegankelijk en u hoeft zich niet aan te melden.

SeniorWeb Den Haag biedt cursussen en workshops voor computers, laptops, tablets en smartphones, voor beginners en (iets) gevorderden: basis- en opfriscursussen, veilig internetten, communicatie (e-mailen, sms-en, WhatsAppen en beeldbellen), de digitale schrijfmachine, foto’s beheren en bewerken, Facebook, enz.. Voor en door senioren, in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.

Het Wijk- en Dienstencentrum Het Trefpunt is goed bereikbaar met tram 12 (halte Tholensestraat) en bus 22 (halte Nieboerweg). Gratis parkeren in de omgeving. Er zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen. 

Trefpunt klein