banner 06

ALGEMENE INFORMATIE OVER CURSUSSEN

BASISCURSUSSEN voor BEGINNERS
Op deze cursussen leert u het algemene gebruik van computer, laptop, tablet en smartphone leren. Voor als u geen of weinig ervaring heeft. En als u uw algemene kennis en -vaardigheden wilt opfrissen en/of uitbreiden.

VERVOLGCURSUSSEN voor SPECIFIEKE ONDERWERPEN
Op de vervolgcursussen kunt u specifiek gebruik en toepassingen op computer, laptop, tablet en smartphone, zoals internet en veilig internetten, leren of beter leren. Voor deze cursussen is het wel nodig dat u voldoende basiskennis en vaardigheden heeft.

WELKE CURSUSSEN ZIJN ER?
U kunt hier zien welke cursussen wij hebben.

WANNEER ZIJN DE CURSUSSEN?
De cursussen worden gepland van september tot januari en van februari tot juni. U kunt hier zien wanneer wij de cursussen geven. Als een cursus vol is komt u op de wachtlijst. Zijn er genoeg aanmeldingen dan proberen wij een extra cursus te organiseren.

PERSOONLIJKE AANDACHT VOOR DE CURSISTEN
U krijgt les in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Minimaal 6 en maximaal 10 cursisten.

DESKUNDIGE DOCENTEN
U krijgt les van deskundige en enthousiaste docenten, ook senioren.

UW EIGEN APPARAAT OF ONS APPARAAT GEBRUIKEN?
Voor een doeltreffende cursus is het het beste als u uw eigen apparaat (laptop, tablet, smartphone) meeneemt. Als u geen laptop heeft staat er een voor u klaar. Voor de cursus tablet en smartphone moet u in ieder geval uw eigen apparaat meenemen.

WAAR ZIJN DE CURSUSSEN?
De cursussen worden gegeven in onze goed uitgeruste leslocatie. Het adres is Wijk- en dienstencentrum Het Trefpunt, Tesselsestraat 71, 2583 JH Den Haag (Duindorp). Goed bereikbaar met tram 12 en bus 22. Van 13:00 uur betaald parkeren in de omgeving. Er zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen. De lesruimte is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

WAT KOSTEN DE CURSUSSEN EN WORKSHOPS?
Raadpleeg het cursusprogramma voor de kosten. Bent u lid van vereniging SeniorWeb dan krijgt u €5 korting per cursus. Heeft u een Ooievaarspas, dan krijgt u 50% korting per cursus. De korting geldt niet voor cursussen van twee lessen en workshops. Er wordt geen korting op korting gegeven.

INFO EN INSCHRIJVEN
Telefoon: 06 31 07 90 88
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug naar Home