banner 06

ALGEMENE INFORMATIE OVER WORKSHOPS

Door de coronamaatregelen kunnen wij nu helaas geen workshops geven.

Workshops geven wij voor heel specifieke onderwerpen, zoals WhatsApp. In een workshop leert u wat iets is, hoe het werkt en hoe u het moet gebruiken. En u kunt meteen oefenen met begeleiding. Het zijn eigenlijk minicursussen. Een workshop duurt een dagdeel (meestal een middag). Hieronder het overzicht van de beschikbare workshops. Workshops organiseren wij zodra er voldoende belangstelling is. Dus heeft u interesse in een workshop laat het ons weten.

WELKE WORKSHOPS ZIJN ER?
U kunt hier zien welke workshops wij hebben. Heeft u interesse in een workshop laat het ons weten via de pagina Inschrijven. Wilt u een andere cursus of workshop? Heeft u behoefte aan een andere cursus of workshop dan wij nu aanbieden: laat het ons weten.

WANNEER ZIJN DE WORKSHOPS?
De workshops worden gepland van september tot januari en van februari tot juni. Als een workshop vol is komt u op de wachtlijst. Zijn er genoeg aanmeldingen dan proberen wij een extra workshop te organiseren.

Workshops organiseren wij zodra er voldoende belangstelling is. Dus heeft u interesse in een workshop laat het ons weten.

PERSOONLIJKE AANDACHT VOOR DE CURSISTEN
U krijgt les in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Minimaal 6 en maximaal 10 cursisten. Er is er in principe geen beperking in het aantal deelnemers. Maar aanmelden wordt wel aanbevolen, want vol is vol.

DESKUNDIGE DOCENTEN
U krijgt les van deskundige en enthousiaste docenten, ook senioren.

UW EIGEN APPARAAT OF ONS APPARAAT GEBRUIKEN?
Voor een doeltreffende workshop is het het beste als u uw eigen apparaat (laptop, tablet, smartphone) meeneemt. Als u geen laptop heeft staat er een voor u klaar. Voor de workshops voor tablet en smartphone moet u in ieder geval uw eigen apparaat meenemen.

WAAR ZIJN DE WORKSHOPS?
De workshops worden gegeven in onze goed uitgeruste leslocatie. Het adres is Wijk- en dienstencentrum Het Trefpunt, Tesselsestraat 71, 2583 JH Den Haag (Duindorp). Goed bereikbaar met tram 12 en bus 22. Van 13:00 uur betaald parkeren in de omgeving. Er zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen. De lesruimte is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

WAT KOSTEN DE WORKSHOPS?
Deelname aan een workshop kost u € 5,-

Aanmelden: contact
Telefoon: 06 31 07 90 88
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug naar Home